Basisonderwijs

Graag willen wij de jonge kinderen betrekken bij het zendingswerk. Daarvoor zijn meerdere mogelijkheden. Speciaal voor het basisonderwijs is er lesmateriaal ontwikkeld dat gebruikt kan worden op school. Via deze site willen we in de toekomst meer materiaal digitaal beschikbaar stellen. Klik hier voor meer informatie.


 

Voortgezet onderwijs

Speciaal voor jongeren in het voortgezet onderwijs is er informatie beschikbaar voor het maken van werkstukken, schoolopdrachten, presentaties enzovoort. Klik hier voor meer informatie. Op deze website is niet alles vrij toegankelijk. Wil je toegang tot de extra achtergrondinformatie? Stuur een mail en je krijgt een inlogcode toegestuurd. Deze code is een beperkte tijd bruikbaar. Heb je vragen, laat het ons weten via de mail. Bellen mag natuurlijk ook.

Jongerenorganisaties

Bonisa werkt samen met de jongerenorganisaties van de Christelijk Gereformeerde Kerk, het LCJ, de Gereformeerde Gemeenten, het JBGG, de Hersteld Hervormde Kerk, de HHJO en de Hervormde Gemeenten in de Protestantse kerk, het HJW. Regelmatig zijn wij aanwezig bij één van hun activiteiten. Wie weet komen we elkaar tegen!